Praktisk om konfirmation

 

Konfirmation betyder, at Gud bekræfter det løfte om at være med dig, som han gav dig, da du blev døbt.

 

Som døbt får du lov til selv at tage stilling til din dåb, når du er på vejen mod at blive voksen. Ved konfirmation bekræfter Gud sit ja til dig og siger, at han holder, hvad han lovede til din dåb. Som konfirmand gentager du dåbens ja med dit ja til den kristne tro og bliver velsignet. 

 

Hvad tror du på?

Vi tror hver især på vores måde. Det bliver vi ved med, også når vi er konfirmeret. Du behøver ikke at vide, om du vil konfirmeres, inden du begynder at gå til præst. 

 

Konfirmationsforberedelse - at gå til præst.

For at blive konfirmeret skal du først gå til konfirmationsforberedelse eller gå til præst, som mange kalder det. Her lærer du om kristendom og taler med præsten og dine kammerater om livets store spørgsmål. Du kan altid spørge præsten, om du må gå til præst, selvom du måske ikke vil konfirmeres. Læs mere om konfirmationsforberedelse ved at trykke her.

 

Konfirmationsdatoer 2025-2029 

Konfirmationsdatoer frem til og med foråret 2029 ligger nu klar. Konfirmationsdatoer 2025-2029

 

Konfirmationslister 2024

Konfirmationslisterne er et overblik over hvilke konfirmander, der skal konfirmeres i Hammel, Voldby og Lading pastorat i 2024. Listerne inkluderer konfirmandernes navne, præstens navn, samt tid og sted for konfirmationen. 

 

7.a Søndervangskolen, 20. april kl. 10.00

 

7. b Søndervangskolen, 21. april kl. 9.00

7. c Søndervangskolen, 21. april kl. 11.00

7.a Skovvangskolen (Voldby), 21. april kl. 11.00

 

7. b Søndervangskolen (Lading), 27. april kl. 11.00

7.c Søndervangskolen, 27. april kl. 11.00

 

7.a Skovvangskolen, 28. april kl. 9.00

7.b Skovvangskolen, 28. april kl. 11.00

 

Konfirmand-indskrivning

Du finder indskrivning til konfirmation og konfirmationsfoberedelse i kirken i kirken herneden under, når der er åbent for indskrivning.

Skal, skal ikke konfirmeres?

Skal man være helt sikker og tro på en bestemt måde, før man kan sige "ja" til at blive konfirmeret? Nej, når det gælder tro, kan vi aldrig være helt sikre.